Yoga & Massage voor kinderen & volwassenen

Dongen          Mascha den Boer

Wie ben ik

Ik ben Mascha den Boer.

Na mijn middelbare school heb ik de HBO-opleiding Inrichtingswerk gedaan, nu Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Ik heb gewerkt binnen de Jeugdhulpverlening, de kinderpsychiatrie en gehandicaptenzorg.

De afgelopen jaren heb ik diverse massage-cursussen gedaan en zo is mijn praktijk ontstaan. In januari 2009 heb ik de opleiding Docent Kinderyoga afgerond bij Helen Purperhart.

Daarna heb ik de All Round Yoga Docentenopleiding gevolgd bij Astrid van Dam Yoga Centres.

Dit is voor mij de aanleiding geweest om een nieuwe praktijkruimte aan huis te realiseren in Dongen.

Ik wil je graag welkom heten in mijn Lotus Praktijk!

Neem contact op

Als je vragen hebt over de yogalessen en massages kun je altijd contact opnemen.

Je kunt het onderstaande formulier invullen en je ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord.

Ook kun je me telefonisch bereiken op nummer:

06-49954219    

Voor het maken van een afspraak voor een massage kun je het beste telefonisch contact opnemen.

Heb je twijfels of yoga of massage geschikt is voor je neem dan eerst contact op met je (huis)arts.

Vriendelijke groet,

Mascha den Boer

Lotus Praktijk

Achterhuizensticht 81

5102 HB Dongen (Beljaart)

Foto's by Remco den Boer:http://www.remcodenboer.com

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Dank u wel voor uw reactie/vraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk bericht. Vriendelijke groet.

Privacyverklaring

Op lotuspraktijk.nl wordt alleen om persoonsgegevens gevraagd als je het formulier op de contactpagina gebruikt. En als je ingeschreven staat via Momoyoga. Deze privacyverklaring is ervoor bedoeld om je op de hoogte te brengen wat er met jouw persoonsgegevens gebeurt nadat je ingeschreven staat en/of een contactformulier verstuurd hebt.

Jouw persoonsgegevens:

In het contactformulier wordt gevraagd om je voornaam, achternaam, je adres, je woonplaats, je telefoonnummer en je e-mailadres. De velden voor je voor- en achternaam, je telefoonnummer en je e-mailadres zijn verplicht. Het veld voor het e-mailadres is nodig omdat je een antwoord op je vraag of opmerking wilt ontvangen. Zonder e-mailadres is dat onmogelijk. De velden voor de voor- en achternaam worden gebruikt om het antwoord op je vraag of opmerking persoonlijk te maken. Je telefoonnummer wordt gebruikt om snel contact met je op te kunnen nemen mocht er onverhoopt iets onverwachts gebeuren. Zoals het uitvallen van een les bijvoorbeeld.

Aanmelden voor de Lotus Praktijk Dongen Yoga nieuwsbrief:

Als je eerder contact hebt gehad of gebruik hebt gemaakt van diensten van Lotus Praktijk Dongen, ontvang je eens per kwartaal een digitale Nieuwsbrief van Lotus Praktijk Dongen. Hierbij is er altijd de mogelijkheid aan te geven hier geen gebruik meer van te willen maken (per email naar [email protected]).

Versleutelde verzending:

De gegevens die je in de contactformulieren invult worden versleuteld verzonden naar de server waar de website van Lotus Praktijk Dongen wordt gehost. De website is hiervoor beveiligd met een zogenaam SSL-certificaat. Dat deze werkt kun je zien aan het groene slotje voor de URL in je browser. Je ziet daar ook in het groen het woord ‘Veilig’ staan.

Opslag van jouw persoonsgegevens:

Het contactformulier is gemaakt met behulp van een plugin. Je persoonlijke gegevens worden opgeslagen in de database van deze plugin. Er wordt een kopie van je ingevulde formulier verzonden naar [email protected] Dit gebeurt met behulp van een bevestigingsmail. Deze mailtjes worden lokaal opgeslagen op een PC van Lotus Praktijk Dongen en worden bewaard.

Gebruik van jouw persoonsgegevens:

De gegevens die je invult op het contactformulier worden alleen gebruikt om je een antwoord te geven op de vragen of opmerkingen die je via het contactformulier stelt of maakt. Als je besluit lessen bij Lotus Praktijk Dongen te gaan volgen of deel te nemen aan een workshop /massage worden je gegevens in het klantenbestand van Lotus Praktijk Dongen opgeslagen. Jouw gegevens worden niet verkocht of doorgegeven aan derden.

Personen die jouw persoonsgegevens kunnen inzien:

De enige personen die jouw persoonlijke gegevens kan inzien is Mascha den Boer. Zodra dit verandert wordt daar in deze privacyverklaring melding van gemaakt.

MomoYoga:

Lotus Praktijk Dongen maakt gebruik van dit reserveringssysteem (zie privacy verklaring Momoyoga)

Mollie:

Lotus Praktijk Dongen maakt gebruik van Mollie om online betalingen mogelijk te maken (zie privacyverklaring Mollie)

Moneybird:

Lotus Praktijk Dongen maakt gebruik van Moneybird voor het factureren naar klanten (zie privacyverklaring Moneybird).

Je persoonsgegevens opvragen, wijzigen of verwijderen:

Je mag op ieder moment jouw gegevens opvragen zoals ze in de database van de site en lokaal zijn opgeslagen. Dit geldt ook voor het wijzigen van je gegevens. Hiervoor kun je het contactformulier gebruiken. Wil je dat jouw gegevens worden verwijderd? Ook hiervoor kun je het contactformulier gebruiken. Nadat je een bevestiging van ontvangst hebt gekregen zullen je gegevens verwijderd worden.

Klachten:

U heeft het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens indien u niet tevreden bent over de wijze waarop uw gegevens worden vastgelegd of verwerkt door Lotus Praktijk Dongen of wanneer u van mening bent dat aan een schriftelijk verzoek om inzage, rectificatie en/of verwijdering van uw gegevens niet is voldaan.